kram




ÅHH fan vad jag hatar svenska, är helt fast i vår uppgift. imorgon ska jag pallra mig iväg till skolan. snart är det OS, håll tummarna för Kalla och Haag nurå:)

detta skulle inte sitta helt fel...

sitter här framför en dataskärm och vill göra allt annat än att sitta här. jag vill:

Resa utomlands! fattar ni hur fint det skulle sitta? bort från snön till typ grekland och bara sola bada och bli brun och spela fotboll och volleyboll med små söta grekpojkar och sitta på tavernor på kvällarna och äta god glass och.. ja, ni fattar?!

korsika-09

shoppa! nu börjar sommarkläder dyka upp i butikerna och jag vill bara köpa alltihop! snart får jag pengar och då jäävlar! randiga t-shirts, jeansshorts och hatten på bilden vill jag bara ha!
 

Spela match! längtar efter spändheten dagen före, stämningen i omklädningsrummet och att bara få dra ut på en grön gräsplan och göra det man gillar mest av allt: lira. så jävla synd att jag blowade mina chanser att spela i dalalaget sist, hade suttit mer än fint.

jag under min allra första match. aaaaaaaaww.

Spela volleyboll i solnedgången! hur mysigt lät inte det då??


._.

hej, 3 veckor sen sist, har haft det mycket trevligt. förra veckan praoade jag på dagis härden med barn från 1-3, och jag stormtrivdes! saknar alla underbara gullefjun och tänker på dem ofta.
idag skulle ajg ha spelat tennis och fotboll, fan eller! är asförkyld (nähä?) och kommer antagligen vara hemma från skolan imorgon(inget att klaga över på den fronten då men hehe)

OS äger!!!!

hehe inatt drömde jag om thats70show. Dom var hemma på min gård och Donna fastnade i ett räd, så jävla naiis!



Till Hanna



ehe kolla in karls modell blick!! fatta kapaciteten.




haha skönaste bilden enligt mig!

eeeeeeeeeh jaaaaaaaaaaaaooooooooooo

Bilder från Lördagens Spelning. Det var typ alla, vissa blev så sålig kvalité och sånt så dom la jag inte ut..
TILL HANNA
FRÅN ANNA

RSS 2.0